mandag 7. juni 2010

Ski Track Socks

Ski Track Socks

Jeg digger rett og slett dette sokkemønsteret! Bare se på den hælen, a'dere!

Og om noen skulle forvirre seg inn i denne bloggen, uten å ha litt over gjennomsnittelig dilla på å strikke sokker, eller strikke generelt, kan jeg fortelle at jeg også engasjert i andre ting enn å strikke sokker- eller strikke generelt ( det kommer bare ikke frem her, noe må jo jeg også ha å snakke med Mannen om).


Jeg nevner i fleng: hundebæsj, feilparkerte biler, skolegrenser, jobb, barn, fotball, lese, interiør, Mannen, TV, film, musikk, teater... Men nå for tiden er det nok mest strikking, hundebæsj og skolegrenser... og mangel på ferieplaner.Fakta:

Mønster: Ski track socks

Garn: Silja
Vekt: 81 g

52 par sokker:52-14=38 par igjen å strikke!

Lagerreduksjon: 5046g + 81 g=5127g

7 kommentarer:

Rigmor sa...

tøff hel ja. det gjorde hele sokken :)
og andre interesser har vi vel alle, men mannen er ikke intressert, så da er jo blogging en fin ide, og vi andre strikke intreserte trives veldig godt å se på andres prosjekter :) ha en flott ny uke :)

Hege81 sa...

Så flotte sokker :)

Pringeling sa...

Så flotte sokker!

Birkus sa...

Ja, de var rett og slett tøffe de sokkene der. Artig mønster. Må strikke meg nye sokker for nå stikker både tær og heler ut av de jeg har. Kanskje jeg rett og slett skal hive meg på disse :-)

Annepålandet sa...

Jeg er enig i at hundebæsj er et viktig tema - selv om det ideelt sett IKKE burde være det ;)

Fine sokker! Og en morsom vri på vanlige, kjedelige "ribbe"sokker.

Jeg aner ikke hva man skal gjøre for å unngå "stripehakk". Vet at det finnes noen finurlige triks der, men dem kan dessverre ikke jeg. Jeg har stort sett "skjøten" midt bak/under foten der den ikke syns så godt, og så tar jeg den ikke med på bildene :) Hvis du finner ut noe lurt på dette området, er jeg veldig interessert!!
Ha en finfin dag!

Moan sa...

Nå må vel jeg innrømme at jeg ikke ser finessen ang. hælen...
Men fine er de!

PeneLene sa...

:)
Ser det er gode samtaleemner som ramses opp!!
For øvrig knallfine sokker - igjen!