torsdag 8. juli 2010

Kluter!!!

Det ser ut til at det å produsere kluter er ei sommergreie for meg. Når jeg samtidig blir kvitt ymse rester med bomullsgarn, må jeg si meg noe over gjennomsnittlig fornøyd. Hva bruker man rester av bomullsgarn til, lissom ( ja, jeg svarer like godt selv, jeg- grytekluter, vesker, teppe, bordskåner , for å nevne litt) Nå har jeg ei lita jente som tydeligvis er veldig glad i rosa (BOMBE- finnes det jenter på 5 år som ikke liker rosa?), og lilla- hun har nappet til seg rosa og lilla klut, og det skal brukes til en eller annen dukkegreie

Resten av klutene er hun ikke interessert i, utover å belære sin mor om fargesammensetninger og hva som går og ikke går. Grønt er ikke fint til noenting. Med en mor som er veldig glad i grønt, ser jeg jo at dette kan bli litt utfordrende.


Men det som er utfordrende, det er å dra på IKEA, med barn. Da hjelper det lite med hurtigkasse for inntil 15 varer, barnestasjoner plassert rundt. Et barn og planlagt innkjøp, ja de tror jeg skal gå. Tre barn og mistet lapp med planlagte innkjøp? Det går det også- bare man klarer å komme seg i riktig kø, på riktig plass før ungene finner på for mye. IKEA trenger ikke hurtigkasser, de trenger kasser for de med og uten barn. Eller for de med barn som absolutt ikke burde dratt til IKEA i utgangspunktet. Jeg hadde passet inn i køen for: "De som syns det er greit at ungene støyer, så lenge de ikke kjører på noen."

Kluter , det kjøpte jeg ikke- og jeg glemte telysene. Men, jeg kom da hjem med nye trekk til sofaen, åtte grønne blomsterpotter som jeg bare MÅTTE ha, og ymse andre ting. Også grønne blomsterpotter, da- kan dere tenke hva jeg får høre av min lille fargekonsulent? Og det er ikke jeg som har ansvaret for blomster her i huset engang! Typisk IKEA-blemme...

Fakta:
Garn: Diverse bomullsgarn ( mulig Tuva og bomullsSport)
Heklenål: 3 og 4
Mønster: Diverse funnet på nett... Hvis det kommer ønsker, kan jeg vel ta meg tid til å finne en link eller tre...
Vekt: 318 g

Lagerreduksjon: 7952+ 318=8270 g

5 kommentarer:

Hedvig sa...

Så flotte kluter du har laget! Godt å se at det er flere som er bitt av denne basillen!

Moan sa...

Lurer på om jeg skal hakke noen kluter? Dine kluter ga meg litt assosiasjoner...
Ha en vakker dag!

Hege81 sa...

Så flotte kluter. Utrolig flotte og spreke farger på de :)

Vilma sa...

Det er klude tid Fidus , og tænk at have sin egen lille farvekonsulent , haha. Ps : Jeg er gået i gang med grydelapper , noget jeg ALDRIG troede jeg skulle lave...god aften :-)

Villblomsten sa...

Jeg synes fargesammensetningene dine var flotte jeg :-)
Høres ut som en søt liten jente du har :-)