mandag 12. juli 2010

Bloom mittens

Bloom mittens nyyydelig vott!

Men hva var det jeg tenkte? Votter i juli? Jul i juli? Eller er jeg bare inmari flink til å planlegge? none of the above- jeg var bare på ravelry, og vips- de vottene må jeg bare strikke!
Som det meste annet i livet mitt, så går det litt etter innfallsmetoden. Jeg er egentlig veldig glad i planer-forutsigbarhet, men alt som ligner faller litt sammen som et korthus. Så da tviholder vi på de store linjene, og satser på at resten går så nogenlunde bra.

Som vanlig, fornøyd, jeg. Har brukt litt sånn en og to nøsteinnkjøp. Det er et par rosa border i denne votten, men jeg ser jo at den ikke synes så veldig. Men de er der ( og jeg bruker ikke rosa neste gang...) Jeg har brukt tynnere pinner enn oppgitt, på pnr 3,5 ble disse store. Borden øverst kan virke noe vid, men her skal det brettes, og da blir det fint.

Og nå er det sommer, dere- late dager, lange kvelder og slappe morgener! Grilling og lette middager!

Jeg har begynt å lese serveringstips på baksiden av diverse matprodukter- fisk med purre, mandler og druer- det var faktisk godt. Men, lasagne med fisk? Tror ikke det, nei..

Fakta:
Garn: ullgarn med strikkefasthet 22m = 10 cm
Pnr: 3
Vekt: 119 g

Lagerreduksjon: 8270+119=8389 g

8 kommentarer:

Rigmor sa...

så utrolig flotte. Nydelig mønster, og flotte farger! har lagt de til i listen min på ravelry nå, så kanskje de blir lagd ut over høsten.
ha en flott uke!

LilleAsk sa...

Så nydelige votter du har strikket. Likte godt fargesammensetningen du har valgt. Lekkert!

gyldenkron sa...

Flotte votter. Blir nok veldig gode til vinteren igjen. Håper bare du får en flott sommer før den tid

Hanne sa...

Nyyyydelige :D

amylin sa...

Flotte votter!

Bea sa...

Kjempefine votter!! :)
God feriestrikk til deg óg!

Ruth sa...

Kjempefine vottar!

Elin sa...

Nydelige votter :D