tirsdag 12. januar 2010

Selbuvotter

Det kan synes som om denne gutten min har fått øynene opp for min strikking. Nå ønsket han seg Selbuvotter, eller LBU votter ( med skikkelig tjukk L) som han foretrekker å kalle de. Sønn befaler, mor adlyder ( jeg er grei sånn)


Det er nok jeg som skulle hatt lbuvotter her en kveld- jeg tryna skikkelig ute, i godt over 20 minus, med mat til kaniner- i begge hender. Snø er kaldt, også i over 20 kalde. Jeg var varm nok på hendene til at snøen smeltet , noe som resulterte i at jeg fikk litt sånn frysfastfølelse da jeg åpnet kaninburet. Jeg fikk heldigvis børstet bort snøen jeg fikk oppetter ryggen- den var også rimelig kald. Jeg fikk iallefall revet meg løs fra min nesten fastfrosne, korte, tilværelse ved kaninburet, og en lærdom rikere- bruk ikke crocks når du skal mate kaniner- Mannen har ikke strødd de ca tre metrene frem til kaninburet og crocks er glatt. Nevnte jeg at mann og barn stod i vinduet og lo?Men, votter- det skal de ha!
9 kommentarer:

mimouna sa...

Fine votter. Og huff så kaldt med snø oppover ryggen da! Du får sko deg ordentlig neste gang. ;o)

Frk. Chilli sa...

Så godt du er lydig og følger ønsker og ordrer;) Vottene var kjempefine, og jeg misunner deg ikke turen ut til kaninene:)

Hanne sa...

Kjempe fine votter. Ingen ting som slår selbuvotter :D sier en trønder meg tykk LLLL :P

Marita sa...

Flotte votter og så koselig at barna vil ha. De setter pris på varme og kvalitet, skjønner jeg

Frk. Chilli sa...

Det ligger en award til deg i bloggen min:)

Lisbeth sa...

Nydelige votter! Det er grusomt å få snø oppover ryggen, og det er flaut å falle sånn. Ekstra ille er det med tilskuere...

Lena sa...

Flotte votter; en flink mamma sønnen din har;-)Og det fallet ditt...., ja jeg humrer litt for meg selv her jeg sitter...;-);-)

Elins Strikkeri sa...

Flotte votter, klart mor adlyder når avkommet vil ha votter! Synest selbuvotter er kjempefint:))

Hanne sa...

Klassiske, flotte votter!