onsdag 20. januar 2010

Cheese attack

Ja, jeg vet dere har sett denne genseren tidligere. Det er ikke det. Men, i dette året skal jeg finne ut hvor mye garn jeg strikker opp, og jeg skal kun veie og inkluderer ferdige plagg. UFOer står alltid i fare for å bli rekt opp, derfor skal jeg bare veie ferdige plagg.
Tidligere har jeg ikke blogget alt jeg har laget. For å holde styr på forbruket, må jeg blogge mer i det kommende året. Jeg er med på noen strikkealonger, og da må jo også bidragene vises frem. Og det kommer også til å bli noen raggsokker.


Men, garnlageret skal ned, det er om å gjøre å kjøpe minst mulig ( selv om noen oppgraderinger må påregnes).


Iallelfall, første ferdige produkt dette året er Cheese Attack genseren. Den veier 565 g. Alt garnet er fra lageret ( mulig dette skyldes at genseren har vært planlagt en tid), og jeg måtte ikke supplere med hverken knapper eller glansbilder. Jeg måtte supplere med garn til en hals, og halsen trang en lue, og min lille prinsesses ville også ha hals i det garnet...
Og vips, der hadde mor kjøpt fem nøster garn til.

Det var ikke dette vi skulle snakke om. Jeg har brukt 565 g fra lageret.

Og hva med deg? Driver du også med lagerreduksjon?

2 kommentarer:

nragnhild sa...

Lagerreduksjon er et litt grøss-ord kjenner jeg, men hver sin lyst! ;) Og kul genser (som var det jeg _egentlig_ hadde tenkt å si:p )

Lonemor sa...

Den genseren likte jeg! Kjempekul "space invaders"-mønster. I like! :)