søndag 10. januar 2010

Cheese attack

Guttungen skal da ikke fryse! Mor har overvunnet monteringsangsten, sydd, klippet, strikket og festet tråder. Genseren er strikket etter ønske fra den unge lovende, og da er ikke jeg den som sier nei!

Sånn sett så var vi rustet til kulda ( som om det ikke finnes nok ulltøy her i huset, du lissom), men det er lite som slår en slik genser når man er 9 år!
Jeg har strikket en grå coblestone i alpakka til kjekkasen, men den lukter visstnok sau... ( i tillegg til at det har vist seg at strikkegenser og leking med hunder kan medføre skader på genser- men, som den skikkelige mammaen jeg er, har selvfølgelig gjemt en rest garn til påkommende tilfeller- dette er et slikt påkommende tilfelle).


Cheeseattack mønsteret er et tineprodukt, men ryktene sier at det ikke er tilgjengelig lenger. Det er Arne og Carlos som har designet, jeg har modifisert.


De store cheesene hadde blitt gigantiske etter mønsteret- jeg ha derfor halvert de. Utover det så har jeg kuttet ut en rad her og der. Jeg har brukt et Mariusgensermønster, Rubingarn ( eller er det Safir?), og telt litt. Ting må jo bli likt i sidene ( og det har det blitt)
Og vi har fått katter- som også fungerer som linselus. Iallefall en av de. Den andre var nok opptatt av å gjemme seg fra en 5åring som bruke kattene som skjerf, håndveske, baby, koseklut, kosepute osv ( hun er veldig grei med kattene, altså, de lider ingen nød).

Da skal jeg forsette å sitte inne i kulda og strikke ullsokker. Gradestokken er på vei opp, og man skal ikke se bort fra at det kanskje nærmer seg bare 15 minus idag. Foreløpig er vi på rundt 18... Nå komme sommeren snart, dere!

Ha en flott dag!

11 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

Så sinnsykt kul den er!!!!! Det er synd mønsteret ikke er tilgjengelig lenger.

Hanne sa...

Rå stilig genser :D den blir deilig å ha på i vinterkulden :D

Rigmor sa...

den der er så stilig! Her er mønsteret lagret å det ligger på to-knit lista! Men ser ikke ut som om jeg kommer så langt..
Tipper guttungen er rimelig fornøyd nå ja!
Ha en flott søndag videre!

Erica sa...

Flott genser, ikke sant den er morsom å strikke? Ja, bortsett fra de ørten cm med ensfarga, det er litt av en prøvelse.

Lena sa...

Kjempeflott genser, så flink du er!! Skulle ønske jeg hadde vært i nærheten av å tørre å sette igang med et slikt prosjekt, men så modig er jeg ikke.. Nå er jeg sikker på at guttungen har skolens tøffeste genser:o)

Marita sa...

Så flott genser, tenker guttungen blir fornøyd, ja.

amylin sa...

Fin genser og liker mønsteret veldig godt.

Eva sa...

Kjempekul!:) Jeg har en sånn liggende nesten klar til montering.... det var ei som skulle sy og klippe for meg siden jeg ikke turte selv, og så har hun sydd for dårlig før hun klippet, med det resultatet at det begynte å rakne da jeg skulle sy i armene... ARGHHHH!!!
Ellers har jeg ikek glemt deg, har bare vært tatt av kulda her for å si det sånn. Lurer på om jeg skal sende lua di med Emil på skolen eller noe....mulig det er raskeste alternativet akkurat nå. :)

Vibekes lille grønne sa...

Artig genser! Har sett noe lignende før, men din var finere med mindre størrelse på mønsterfigurene! :)

syglad sa...

Denne genseren var stilig.. Ikke rart en 9 åring vil ha noe slikt nei..

Ønsker deg en fin kveld :-)

Ronja sa...

Kjempefin genser! Har du mønsteret lagret? Jeg har trålet nettet rundt da linken ikke eksisterer lenger, og jeg har såå lyst på en sånn genser! Hvis du har mønsteret, kan du sende det på mail til meg? Takker på forhånd!