torsdag 13. januar 2011

Lue med sirkler

Her strikkes det jevnt og trutt fra Arne og Carlos heftet. Dette er "min" lue! Jeg har ikke lagd dusker på lange tider, men nå er jeg i siget! Siget og siget, det siger ikke fort... Nå har jeg iallfall papplaterundinger som passer til dusker- og denne gangen kaster jeg de ikke! ( Noe som jeg har gjort tidligere)
Dette er en lue jeg faktisk ser ok ut i. Iallefall ifølge mine barn. Riktignok kan det være at den kommentaren er kommet etter at jeg har lekset opp ett eller annet- f.eks i forbindelse med at vi er litt sent ute til skolen og at sjarmtrollet finner ut at det er feil sokker- etter at boblebukse, støvler, hansker- forskriftsmessig tatt på før jakken- og jakken er på... Det kan være at jeg sier et ord eller to da, gjerne i STORE BOKSTAVER.
Dobbel brett gjør at luen varmer ørene, og isolerer mot lyd. Dette gjør det litt tungt å følge med i samtaler når luen er på, og det kan være at jeg snakker litt høyt også. Så hvis noen ser et kvinnemenneske, som kler denne luen, svarer litt i hytt og pine og snakker litt for høyt, så er det sannsynligvis meg. Hils gjerne på, får du ikke svar, så er det rett og slett fordi jeg ikke hører ( det er tross alt dobbel brett på lua).


Lua er fin den, ekstra fin ble den etter lett damping- i den grad jeg vet hva lett damping er. Jeg fant iallefall ut at sprayflasken jeg vanligvis bruker i forbindelse med stryking er ødelagt, så den kastet jeg. Mannen reddet den, men den virker fortsatt ikke, til tross for en tur i bosspannet. Nå er den rett og slett sendt på søppeldynga, så det kan være at den gjennoppstår som en fullt brukbar sprayflaske- og den kan det være at jeg kjøper neste gang. Man kan aldri være for sikker.

Fakta:
Mønster: "Lue med sirkler" fra Arne&Carlos for Dalegarn
Garn: Freestyle
Pnr: 4 og 4,5

Vekt: 122g
Alonger:
BOOST

Forbruk: 313g + 122g=435 g

5 kommentarer:

Moan sa...

Herrrlig innlegg!
*tar sjansen på å prate litt høyt* HEI!

Pringeling sa...

Så flott lue! Hvordan får du egentlig av papplatene når du er ferdig og lage og klippe dusken? Jeg bruker å måtte rive den i stykker *sukk*

Desiree sa...

Stilig lue!

Mava sa...

Stilig lue!

Vilma sa...

hahahahaha , sjovt indlæg , og din hue : den er edder fin :-))

God weekend