onsdag 19. januar 2011

Lue med knopper

Når man først har gått til anskaffelse av et Arne & Carlos hefte, er det like greit å benytte det fullt ut. Så her er "Lue med knopper". Lekker lue, men det er litt knotete å lage knottene.Denne har jeg strikket med oppgitt pinnestørrelse, men siden det er et barn som skal bruke luen, så la jeg opp noe mindre med masker. Knottene går opp i fire, så det var relativt enkelt å regulere. Men jeg er litt i tvil om jeg skjønte avslutningen... Lua har iallefall etter min tolkning fått et tutt på toppen. For meg var det logisk- de fleste av de andre luene har jo dusk- da må jo denne ha noe på toppen også. Så her er da lue med knopper og tutt.

For de som er opptatt av foto, så kan jeg fortelle at bildene er tatt innendørs, kveldstid, uten blitz, men med taklamper. Og om dette gir det beste resultatet, det ser jo til og med jeg at det ikke gjør. Men klarer jeg iallefall å skape en fornemmelse av at luen er fin, så er målet oppnådd. Strikke kan jeg, jeg kan sikkert bli flink til å fotografere også. Men ikke nå.

Fargegjengivelsen er helt grei den, og ikke langt unna sannheten. Så det. Nå gjenstår det bare å strikke hanekamlua, så tror jeg at jeg skal si meg ferdig med dette heftet for noen dager.

Fakta:
Mønster: "Lue med knopper" fra heftet "Arne& Carlos for Dalegarn"
Garn: Freestyle
Pnr: 4.5 og 5

Vekt: 97 g

Alonger:
BOOST

Forbruk: 532 g+97 g=629 g

7 kommentarer:

Wenche/chawo sa...

Flott lue

Pringeling sa...

så flott lue! Denne hadde jeg også tenkt til å strikke, men jeg skjønner ikke bæret av oppskrifta :P

amylin sa...

Veldig fin lue!

Moan sa...

Stilig! Liker godt oppskrifter hvor jeg lett kan endre størrelse (har selv et lite hode...)

KRØLLEMIKKEL sa...

Føott lue!

Torunn sa...

Kjempeflott lue!!

Laila sa...

Stilig lue :-)