lørdag 4. desember 2010

Lue

Alpha er et blandingsgarn. Noen hevder at blandingsgarn, det er ikke bra. Jeg har vært litt sånn en periode, at alt som skal strikkes, det må være ull ( eller bomull). Men, nå har jeg kommet til at det kan være akkurat det samme. Hva er det som er feil med blandingsgarn? Alpha er et helt flott garn å strikke av- plaggene blir myke. De beste sokkene til et av barna mine er strikket i Alpha, jeg har sokker i Alpha- og vi er begge veldig fornøyd.

Og her er en lue i Alpha:


Baggylue med en snedig vri på toppen.- man kan vel si at luen har hank!


Knallstilig lue- som sønnen har adoptert. Og jeg vil også ha en slik! Jeg vil ha en slik lue, men i vrangbordstrikk- det blir kult, det!- Og mønster- det har jeg allerede funnetravelry! Garnet jeg skal bruke, det er Artic- et garn fra Europris som kan anbefales. Og jeg har en del av det også. Jeg trodde jeg skulle strikke kåpe av grå Artic, men det skulle jeg allikevel ikke. Garnet er nå omdisonert til noen andre, ikke påbegynte og påbegynte prosjekt. En bievest, en lue og en hals og til striper i en genser.

Og jeg kan vel si meg enig i at det finnes mange som tar mye bedre bilder enn meg, men jeg kan ikke la mangel på dagslys stoppe blogginga- eller kan jeg det?

Fakta:
Mønster: Fra ravelry ( er det noen som har et sterkt ønske, så kan jeg rote frem linken)
Garn: Alpha
pnr: 4
Vekt: 38 g

Lagerreduksjon: 13244+ 38g = 13282 g

8 kommentarer:

Vilma sa...

haha fidus ,det må ikke afholde os fra at blogge :-)))

Nitus sa...

Enig med deg,luen ble skikkelig fin.
Jeg har strikket meg vest av dette garnet og den holder seg like fin.

amylin sa...

Morsom lue!

Torunn sa...

Knallstilig!!

CosiFanTutta sa...

Jeg er jp så ny på det at jeg er ikke så kresen på garn ennå. Oppdaget TulliBall for litt siden, det ble dyrt for meg, da, så kresenheten kommer vel : )
Kul lue, og vanvittig mye fine sokker. Jeg, som ikke kan snu en hær, blir mektig imponert!
Ha en fin, fin strikkehelg videre
Cosi

LilleAsk sa...

Så kul lue. Denne var artig.

mimouna sa...

Morsom lue. Og blandingsgarn er helt OK det. Det vil si, det finnes bra og mindre bra varianter av dem også, akkurat som av rent ull og bomullsgarn. Jeg strikker glatt i akrylblandinger jeg også.

Moan sa...

Tror nesten jeg vil be deg rote fram mønsteret....
for den er kjempetøff!!