torsdag 2. desember 2010

Jekyll & Hyde

Jeg har fått garn fra HK Angora, jeg! Egentlig var den ment til sokker i DUSS alongen, men i mitt hode, så var det Jekyll & Hyde som trang dette garnet. Riktig farge og riktig mønster.
Som den ihuga strikkeren jeg er, så samler jeg på strikkemønster. Jeg har mengder- jeg har skrevet ut mange, kjøpt noen, en større del er totalt uorganisert, men jeg finner stort sett det jeg skal ( hvis ikke skriver jeg det bare ut på nytt). Og hva jeg syns er fint, det endrer seg. Men, Jekyll & Hyde, de har vært på listen min lenge!
NÅ tror jeg det må bli slutt på sokker til meg selv på en stund- jeg har en del. Jeg har så mange at det stadig dukker opp sokker jeg rett og slett har glemt at jeg har strikkeT. På den annen side- sokker blir jo slitt og et lite lager går det jo ann å ha.
Men så det er dette med skomakerens barn ( her: sokkestrikkerens barn)- det har gått opp for meg at begge barna mine trenger sokker. Så nå strikkes det blå sokker i årgangsgarn.
Og jeg strikker Raumakåpa! Det nærmer seg slutten på bolen, det ser laaaangt ut... Men ermene, de er det kjapt å strikke. Kåpa blir flott, den- men hva ialledager har man under en slik kåpe?

Fakta:
Mønster: Jekyll & Hyde
Garn: HK Angora
Pnr: 2,25
Vekt: 91 g

Alonger:
52 par sokker: 52-22= 30 par igjen...

Lagerreduksjon: 13153g+ 91 g = 13244 g

4 kommentarer:

Torunn sa...

Flotte sokkar!! Eg har gitt vekk alle sokkane eg har strikka, men innser at eg kanskje bør strikke nokre etterkvart til meg sjølv og. ;) Så fin kåpa di vert. Gler meg til å sjå den ferdig.

amylin sa...

Flotte sokker, og den kåpa blir fin! For et arbeid med den kåpa! *dåner*

LilleAsk sa...

Så artige sokker du har strikket. Nydelig farge.
Den kåpa sikler jeg også på. Den er så lekker. Nydelige farger du har valgt på kåpa di.

Nina sa...

For noen fantastiske farger i kåpen din! Under kan du ha det aller meste - genser, bluse - mange muligheter. Kjempefin!