tirsdag 14. desember 2010

Garnstudiokjole

Jeg tror denne kjolen bare har blitt kalt garnstudiokjolen. Og det er kanskje like greit, på Drops sin sider har kjolen fått navnet: DROPS Kjole, skjørt eller topp i 2 tråder ”Alpaca. Kanskje ikke den mest catchy tittelen, men, men.

Her er iallefall min utgave av garnstudiokjole. ( Til info- katten på bildet er ikke med for å et stilistisk bedre bilde, hun er med for at jeg i det hele tatt skulle tatt noe bilde... )

Noen vil vel legge merke til at jeg har gjort noen endringer- rettere sagt- jeg sluttet ikke med vrangbordstrikk. Altså- jeg gjorde jo egentlig det- fulgte mønsteret, med det resultat at kjolen ble mildt sagt rar- overdelen ble altfor lang og altfor stor... Men, med vrangbordstrikk hele veien opp, så har kjolen blitt riktig anvendelig, den.

Kjolen har vært en ufo, og har blitt en fo. Og kjolen, den er stadig i bruk!
Her er katten lei, gitt...
All denne vrangbordstrikken har gitt inspirasjon- hva med en kjole i A fasong med vrangbordstrikk- 2r/ 2 vr- tykt garn og tykke pinner- det er nok fint... spesielt i grått...

Og julen, den sniker seg stadig nærmere. Vi har ikke kommet lenger enn julegardiner, men dagen er fortsatt ung. Akkurat nå er vi mest opptatt av hvor kaldt det blir i julen. Blir det bikkjekaldt, så benker vi oss inne med mengder av dvd, tv, godteri, bøker, hobby.. og bibliotek, kino, svømmehall.

Fakta:
Mønster: Garnstudio
Garn: Topptå
Pnr: 6.5
Vekt: 670 g

Lagerreduksjon: 13528 +670 g = 14198 g

7 kommentarer:

Rubia sa...

Stilig kjole! Gratulerer.

Pringeling sa...

åååh, den kjolen var flott! Elsker fargen!

LilleAsk sa...

Nydelig kjole og en lekker farge på kjolen.
Ha en fin førjulstid.

Hanne sa...

Kjempe fin, nydelig farge :D

Dans på roser sa...

Takker så mye for koselige hilsener fra deg. Jeg skulle svart mailen din, skal gjøre det, etterhvert.

Så mye fint du lager!
Imponert.....

Ha en deilig dag. Klemmer.

totliii sa...

ooo...fin kjole! og fantastisk farge! :D

Vilma sa...

Nydelig , og sikken en fin farve :-))
Og kat :-)