søndag 6. desember 2009

Vest

Denne er fra fjorårets vinterhefte for barn fra Rauma. Jeg har kjøpt garn fra New Zealand- garnet er kjøpt gjennom The Wool Company. Et hyggelig bekjentskap og hyggelige priser ( mer om prisen senere).
Etter det som var oppgitt om strikkefasthet, så skulle garnet fra The Wool Company og Peruvian Highland Wool fra 123knit matche hverandre. Det gjorde det ikke- garnet fra twc er en anelse tynnere- men det har ikke hatt noe betydning for mitt prosjekt!600 gr med garn ble under kr 200 grensen, dvs 200 gr kostet ca kr 70- 100 gr ca kr 35. Og et nøste Highlandwool koster vel ca kr 14. Og da er vesten kommet på under 50- lappen!

Litt fakta: I Raumahefte er det brukt finull. Jeg har brukt tykkere garn og pinne nr 4, men dette var et lett mønster å regne om (jeg regner jo bare om strikkefasthet og størrelse og bruker den størrelsen som passer best i mønsteret og måler underveis slik at det blir langt nok).

Og vesten, den falt i smak, den!


2 kommentarer:

Lenedyret sa...

Då var den nettbutikken lagt til å favorittar :)

Søt vest blei det og, heldig den kroppen som skal få kosa seg i den :)

Frk. Chilli sa...

Så flott vesten var:) Og tøffelcapen din var nyyydelig, lurer på når jeg skal få ferdig min;) Ønsker deg en fortsatt fin søndag.