torsdag 3. desember 2009

Broadripple

Så har barna åpnet de tre første gavene på kalenderen. Det var tilløp til krise dag 1- hvordan i alle dager kunne noen finne på å gi oransje, tynne ullsokker i en adventskalender? ( Noen- det er selvfølgelig MEG) Og til en gutt på 9 år? Skikkelig drittkalender... Faktum er at han faktisk ønsket seg tynne ullsokker til å ha i klappskøyter, men det glemte han akkurat da, i tillegg til at han var trøtt, sur og generelt misfornøyd med hele sin nærmeste familie- det var vel til nød et par katter som var godtatt denne morgenen. Men, han kom hjem fra skolen, kjempefornøyd fordi han nå hadde tynne ullsokker til skøytene, helt glemt var tragedien som utspant seg noen timer tidligere.

Nå over til andre sokker- broadripple socks

Ja, jeg vet at det er en del som har strikket sokker i labbetuss garnet. Jeg liker garnet, jeg, men måtte bruke pnr 3 for å få et resultat jeg kunne leve med.
Akkurat disse sokkene er jeg litt ekstra fornøyd med ettersom jeg syns garn og mønster passet veldig godt sammen.
Sokkene er vasket mer enn en gang, og jeg syns de holder seg godt i vask.Jeg har strikket litt ekstra lange skaft, og brukte av den grunn litt mer enn et nøste på dette paret .

Et nøste labbetussgarn koster kr 15, og jeg har nok igjen på nøste nr 2 til et par barnesokker. Samlet kostnad er iallefall under kr 50!

Fakta:
Mønster: Broadripple
Garn: Labbetuss
Pinnenr 3
Enda et bidrag til en along!


6 kommentarer:

karna sa...

Kjempefine sokker, jeg driver med et par i samme mønster men sliter. Mulig garnet ikke passer og at jeg ikke liker garnet.... Ha en fin desemberdag!

frk.badegakk sa...

Så fine de ble! Skikkelig sukkertøyfarger også!=D

Frk. Chilli sa...

Jeg driver og med de sokkene, og har gjort det leeeenge. Jeg har en halv fot igjen på siste sokk. Men de ligger godt der de ligger;
Gleder meg til å se ferdige produkter av Sjøllingstadgarnet, noe som minner meg på at jeg har noe jeg skulle sendt til deg igjen;)

Rigmor sa...

flotte sokker, jeg liker det mønsteret kejmpe godt, sokkene sitter godt på, passer til mønstret garn, og er ganske så enkelt :)
Godt gutten endret mening da! Og at det hele var glemt!
ha en flott uke videre!

Synnøve Olava sa...

Kjempeflotte sokker. Likte både fargen og mønsteret. Bare synd at jeg syns det er så kjedelig å strikke sokker!

ha en fin kveld!

Moan sa...

Enig at mønster og farge passer godt sammen! Flotte!