søndag 1. januar 2012

2012- og mormorsjal

Etter en liten bloggpause og litt bloggtvil, er vi igang igjen. 1. januar er alltid en god dag å starte på, samme hva det er. Som regel har man fri og er litt mer trøtt en vanlig, men det er alltid godt å starte på'n igjen.

Jeg fortsetter på en måte bare der det glapp i fjor...

Og der det glapp, det var da Mormorsjalet fra RandiK design skulle blogges. RandiK har intet med fravær av blogginnegg å gjøre, her får vi skylde på noen andre ( melkeheksa er en god kandidat, eller fisken Frank for den saks skyld).

Jeg er iallefall igang, og her er mitt mormorsjal:

Noen kommentarer til utførelsen:
Jeg fikk akkurat litt lite garn, så jeg måtte droppe noen av "trappene" øverst. Jeg skulle ha brukt tykkere pinner, pinne nr 3 er smått på et sjal. Jeg har brukt strømpegarn, og det var egentlig greit, men jeg tror sjalet vil bli lekkert i noe som er litt mindre melert.
Jeg vil strikke et slikt sjal til, men jeg har ikke helt funnet riktig garn, foreløpig. Kanskje Karen Noe garn i brunt med svak spett vil bli lekkert... eller noe av Holst garnet mitt? Eller kanskje det er lekkert i svart? Jeg har svart sjalsgarn fra Bindestuen. Eller kanskje jeg skal strikke i babyull? Hva syns du?
Jula er iallfall over, jeg er plutselig eier av julekaffeservice til 12 stk, og tradisjonen tro så har jeg planer om å være med på opptil flere alonger... som om jeg klarer å gjennomføre det, lissom.

Fortsetter iallefall med å regne sammen forbruk, og jeg gjør som jeg har gjort hele tiden, regner forbruket etter når det blogges. Som om ingen har skjønt det, bildene avslører vel alt...

Kanskje du vil strikke et mormorsjal også?

Fakta:
Mønster: Mormor sjal
Garn: sokkergarn fra 123knit ( utgått...)
Pnr: 3
Vekt: 189

Forbruk: 189 g

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint sjalet ble! Ønsker deg et kreativt 2012 :)

Vilma sa...

Århh , den opskrift har jeg vist også, det er nydeligt og tak for link til sokker nedenunder :-))

RIGTIG GODT NYTÅR !!

Må pindene knitre flittigt :-)))

Anonym sa...

Hei og godt nyttår :)
Lenge sidan sist eg var på bloggrunde, så her var mykje nytt og fint sidan sist :))

Villblomsten sa...

Mye fint du har strikket :-)
Godt Nyttår :-)