fredag 14. februar 2014

Tøffelbonanza!

 Dette har jeg jobbet litt for å få til.

Jeg er nå, tilnærmet kvitt lager av cortina!! Tilnærmet- fordi det dukket opp bittelitt cortina som hadde sneket seg ut av kurvet. Bitelitt fordi det ikke er nok til et par tøfler, men allikevel mer enn at det bare kan kastes.

Dette er da før toving. Noen vil merke seg at de svarte tøflene ser veldig store ut. Og jeg innrømmer at, de svarte tøflene- det ble også det sorte fåret i denne tovesamlingen.  Vi snakker ikke så mye mer om det, jeg har hørt nok i heimen. Men, resultatet under , det er etter toveomgang nr 2, 95 graders kokvask med gulvmoppene. Og de er fortsatt i ca str 72.  Enn så lenge, så lever de til skrekk og advarsel, og slik at de andre jeg bor sammen med, kan si: Husker du de tovetøflene i str 72? Riktignok er denne fadesen såpass fersk, at den "Husker du" biten foreløpig er utgått. 
 
 
 
Men her ser du det fine resultatet!
 


Og med slike tøfler, så må man si seg fornøyd!


Fakta:
Mønster: ull.no
Garn: Cortina
Pnr 8
Vekt: 1120 g

3 kommentarer:

amylin sa...

Wow! Imponerende mengde og flott at du har tilnærmet blitt kvitt Cortina fra lageret.

Marita sa...

Jaja, noen uhell må jo skje også, sant? Ikke kast de i 72, men er det tovet hardt nok, så klipp ut såler av ulla og av resten klipper du ut hjerter og pynter med perler, setter på nål og vips: Fine brosjer til å pynte vesker, vanter, votter, tøfler osv. :)

Marita sa...

Resten av bunchen var jo imponerende da. Flotte resultat, det glemte jeg å si :)