fredag 2. november 2012

Aurelle sjal


Det å ha et relativt velfylt og stor garnlager, krever innsats.  Man kan ikke bare gå å kjøpe nytt garn til et nytt prosjekt, garnlageret må sjekkes og holdes i tøylene. Lite gjennomtenkte innkjøp medfører kun at garnlageret øker, og når det har nådd en viss størrelse, så er dette en helt uaktuell situasjon som vil unngås. Så da prøver man, med varierende hell, å holde seg unna impulskjøp ( takk til DROPS som stadig har gode tilbud, og som gang på gang beviser at lysten overvinner viljestyrken.)
Dette sjalet er oppstått fra et litt dårlig kjøp fra 100purewool.  Garnet er helt nydelig, og fargen er helt nydelig, men dette sjalet er lissom ikke helt meg.... tror jeg.  Sjalet passer bra til en skinnjakke jeg har, og skal selvføgelig testes ut i forhold til det. Det passer forøvrig også finfint til min sinnasaujakke nr 2.


l


Anyway, som en følge av ønsket om å redusere garnberget, så er det en evig jakt på mønster og garn som passer sammen. Noen ganger klaffer det på første forsøk, andre ganger trenger man både uker og år, før matchen er der.
Slik er det med dette garnet. Det er innkjøpt for år siden, ligget ferdig oppnøstet en god stund, og det er forsøkt på noen mønster.Til slutt klaffet det. Match dot com!

Fakta:
Mønster:Aurelle sjal
Garn: 100 pure Wool
Nål:5
Vekt 90 g

Forbruk: 20087 g + 90 g = 20177

Ingen kommentarer: