lørdag 3. september 2011

Fluted banister

August sokkene i DUSS 2011 er Fluted banister. Jeg hadde egentlig skrinlagt å strikke disse, til tross for at både garn, pinner og mønster var klart.
Slik ble det altså ikke. Etter ørlite press fra enkelte pådrivere, så ble sokkene ferdig på 2 dager. Det syns jeg var relativt raskt, jeg- med tanke på at det også var en del jobbetid og andre forpliktelser innimellom.

Jeg nøyde meg ikke med å strikke barnesokker, her går vi for herrestørrelse 44.
Dette gledet Mannen, som faktisk har ytret ønske om raggsokker. Mannen går nesten rett fra barbeint i sandaler til raggsokker- skjønn det den som vil...Fakta:
Mønster: Fluted banister
Garn: Raggsokkgarn
Pnr: 3
Vekt: 145 g

Sokker 2011: 10+1= 11

Forbruk: 9165g+145 g = 9310 g


For variasjonens del, så kan jeg slenge inn litt om hva som foregår på interiørfronten: Jeg har begynt å male kjøkkenskapdører. Har malt tre, det gjenstår en del. Kjøkkenet blir lys antikkhvit- både vegger og skap, men skapene med mere glans. Mannen har forholdt seg relativt nøytral til hele prosjektet, med slang inn en forslag om nye kjøkkenbenker... Ting skjer...

Og på matfronten: Sønnen har lært seg å lage smothie

Og på friluften: I og med at det er overskyet og regn, ungene er forkjølet, morra er forkjølet, så drar vi på sopptur. Det er ingen som skal beskylde oss for å bække ut pga bagateller, nei!

Noe jeg har glemt i blogginnlegget nå? ( Mulig jeg ikke har nevnt noe om antrekk på sopptur, men ettersom regntøy kan være på skolen, eller noe annet sted, så vet jeg ikke helt. Jeg tar grønne eller rød gummistøvler, eller kanskje rett og slett en av hver...)

Happi lørra!

2 kommentarer:

lise sa...

Kjempefine sokker! Jeg fortrenger stadig at det går an å strikke slike praktiske ting. Og det har visst smittet over på den generelle strikkelysten. Ups..

Vilma sa...

Du er flink !! Får ikke strikket så meget som een sok, det er ellers ikke garn jeg mangler, nok mere lysten.