onsdag 29. september 2010

Kluter

Jeg blir lissom ikke lei kluter, jeg. Eller er det litt samvittighet ovenfor et mistenkelig bomullsgarnlager som gjør seg gjeldende?
Mistenkelig og mistenkelig, det er ikke mye mistenkelig med bomullsgarn, men jeg lurer litt på hvor dette bomullsgarnet kommer fra ( har jeg kjøpt det? Trolig...)

Til tross for innsatsen- det er mer igjen... og jeg har faktisk ikke kjøpt noe bomullsgarn på en stund ( foruten tuva til et bestemorsteppe- men det er jo noe annet)( ja, også det lilla garnet til femåringen- jeg tenkte å strikke en stripete genser til henne, men nå har det seg slik at hun, hun liker ikke striper. Så da har jeg ca 600 g tuvagarn i to lillafarger- eller 550 g, jeg har brukt et lilla nøste på bestemorteppet- til nå)
Fakta:
Mønster: Fastmasker ( variasjon- fastmasker i bakerste ledd)
Garn: Bomull Sport, Tuva
Nål: 4 mm
Vekt:250g ( dvs 50 g pr klut, sånn omlag)

Lagerreduksjon:10660+250= 10910 g

6 kommentarer:

Marit Irene sa...

Fine! Synes de blir finere hekla enn strikka. Jeg hekler også slike og fastmasker i bakerste ledd.

Brit sa...

Men kluter for en jo aldri nok av, det er flotte til både gaver og til seg selv:)

Nina sa...

For noen flotte kluter du har laget! Det er jo noe som absolutt trengs og blir brukt også!
Hilsen Nina

Vilma sa...

Kære Fidus
100000000 tak for smuk pakke. Jeg blev meget glad både for klude og garn :;-))) Klude ligger til pynt i køkkenet , jeg nænner ikke at bruge dem , garn ligger pænt på hylde i stue . Endnu engang , 1000000 tak.

Mange klem Vilma

Pringeling sa...

Så flotte kluter du lager! Jeg beundrer dere som strikker/hekler kluter, jeg syns det er dødskjedelig... Men kanskje fint nybegynnerprosjekt om jeg skal lære meg å hekle...

Torunn sa...

Flott produksjon! Dette er flotte gåver og supre å bruke sjølv og. ;)