onsdag 10. mars 2010

Bella mittens

Sett noe lignende før? - Det tror jeg sikkert...

Så har jeg også kastet meg på Bellabølgen.

Jeg må innrømme at jeg har holdt på med Bellas Mittens en stund. Ikke fordi de er spesielt vanskelige - og det manglet heller ikke på lyst til å strikke de, men noe ganger blir bare slik.
Jeg har strikket disse i Gullgarn fra Sparkjøp. Garnet er absolutt ikke et 100 % ullgarn, men mer en blanding av noe, blant annet litt ull. Og det er jo kjekt, ettersom Gullgarn ikke trenger ullvask. Dette skal være en gave, - og selv om jeg klarer å fylle en skittentøyskurv med ullvask innen relativt kort tid, er det ikke sikker andre kan det. Og da er Gullgarn gull.
Jeg syns garnet var helt greit å strikke med, har egentlig ingenting å utsette på det. Når jeg til og med klarte å telle mønster på en riktig måte, gikk det faktisk veldig bra å strikke av dette garnet. Jeg strikket med bambuspinner, og opplevde hverken knitring, spraking, gnistring eller annen tilløp til brann.
Vottene veier ca 110 g tilsammen. Av en eller annen grunn kjøpte jeg selvfølgelig FEM nøster garn til disse vottene.... hva gjør jeg med nesten tre nøster Gullgarn? Tenkte kanskje å strikke et Mustard scarf. Jeg har strikket det i Topptå tidligere, og jeg bruker iallefall mitt MYE!! Eller hva med et par tykke sokker? Det er gulvkaldt her i huset. Mannen har begynt å isolere under stuegulvet, men det er ting som tar tiden hans også ( jobb f.eks ). Nå er det jo meldt mildere , og da tror jeg ikke han føler behov for å ligge i en jordkjeller- det blir litt fukt når frosten forsvinner.
Ikke det at han hadde noe stort behov for akkurat å ligge i en dritkald jordkjeller heller, men det var dette med kaldt gulv. Jeg får slutte å strikke ullsokker til han, han kan et par sokker i Gullgarn. De vil det jo bare være et snev av ull i , og jeg antar at det tilsvarer kun et snev av varme... God plan!

Fakta:
Mønster: Bellas Mittens
Garn: Gullgarn
Pnr: 4 ( bambuspinner)
Vekt: 110 g

Lagerreduksjon:
2597g + 110 g = 2707 g

4 kommentarer:

syglad sa...

Lurer på hvor mange det er som har strikket disse lekkre vottene inne på hobbyboden jeg :-)
Lekkre var dine ogaå :-)

Siddis-in-houston sa...

Flotte votter, jeg har ikke strikket dem ;)

Frk. Chilli sa...

Bella`s er virkelig fine:) Jeg har og lurt mere enn en gang på å strikke dem, man har liksom ikke kommet så langt. Kanskje det blir til neste vinter nå da:)

Moan sa...

Kjempeplan!
Fine Bellas, skulle ønske jeg kunne få de på mine pinner snart..