onsdag 15. juli 2009

Sokkealong

Min innsats i diverse alonger må rett og slett sies å være begredelig. Dette er mønsteret for en av vårmånedene, og det er ikke mye av sokk nr 2 som er strikket. Jeg ligger sikkert et kvart år på etterskudd, og verre blir det. Disse sokkene skal Mannen ha. Han burde være glad for at han har flere sokker ( jeg har TROSS ALT strikket et par sokker til han tidligere), for dette komme til å ta tid! Det er ferietid, og ullsokker er ikke akkurat tingen. Men, Mannen skal sokker! Den ene som er ferdig, er prøvd og godkjent!


Det som frister mest på strikkefronten, er tøffelcape. Jeg er igang med nr 2, og resultatet kommer snart i bloggen. Og jeg strikker på en jentebomullssak i et nytt ( dvs nytt for meg) bomullsgarn, og det er ikke mye igjen på den heller. Og igår, da festet jeg tråder og broderte på en rosa drøm av en tunika, nå er den til tørk... Tøffelcape nr 1 mangler en knapp og en vask... Dessuten har jeg sydd nett!!
Følg med, følg med, godtfolk- her kommer det snart mer!!!
Dette ser ut til å bli en gråværsdag- lover godt for mors håndarbeidstrang!
Ha en flott dag!

3 kommentarer:

Hanne sa...

Så fint mønster på herresokker. Jeg synes ofte det er lettere å strikke fine damesokker, sikkert fordi det er mer mønster å finne hos damer, og jeg tørr å være sprekere med fargene. Men de sokkene du har strikket var kjempe fine. Ønsker deg en fin dag :)

Marit sa...

Artig sokk. ha en fin dag!

Sommertid sa...

Heisann !
Stikker innom for å ønske deg en fortsatt fin sommer.
Flotte sokker...kjekt å ha når høsten og regntunge dager kommer.
Idag regner det her..så da blir det litt strikking på meg også.
Hei sveis !