mandag 6. juli 2009

The home of Hello Kitty

Min lille urokråke har fått små Hello Kittyfigurer. Og disse trenger et hjem! Ettersom jeg av en eller annen merkelig grunn har fått et bomullsgarnlager ( som faktisk også kan kalles et lite lager), øynet jeg en mulighet til å reduserer lageret KRAFTIG. Resultatet ser du her, en søt liten pompadur!
Og den rommer de ti små Hello Kitty, en mellomstor Hello Kitty og en litt større Hello Kitty ( større og større, den er vel ca 10 cm, og stappes ned på toppen, men den får plass!!!)
Enkel sak å hekle- jeg begynte med kanske 4 lm sammen til en ring, mulig 8 st i ringen, neste runde 2 st i hver st, neste runde 2 st i 2. hver stav, neste runde 2 st i 3. hver stav osv. Når bunnen er stor nok, ikke øk mer men bare hekle rundt og rundt og rundt og rundt og rundt..
..og se, kanskje du også får en Hello Kitty hjem?
Jeg har forresten brukt bomull sport fra Gjesdal og nål 3,5.
Hele saken veier ikke mye, og innhogget i lageret er minimalt!


6 kommentarer:

Ugla sa...

Kjempesøt :-)
ha en fin sommer

kamelia/ Jorun sa...

Slike hekle"bokser" er kjempefine og praktiske. Fine til hårstrikke og spenner også. Og i litt større varianter kan di jo romme det utroligste.
Din var i herlige farger!!
Ha en fin dag.

Hege sa...

Her inne var det masse flott :D
Ha en riktig flott sommer

Rapunsel sa...

Men så søt!!
Fikk en ide til diverse duppeditter i dette hus også;)

Liv Irene sa...

Så lurt, men jamen lurte jeg på hva Home og Hello Kitty var;)
Den var kjempefin!

Marita sa...

Veldig søt ja, en liten Hello-Kitty jente verdig. Kan brukes til masse forskjellig og jenter liker sånne poser til dill-dall (min også)