fredag 13. februar 2009

Thermis

Farsotten tok meg og, gitt! Og med alle de kuldegradene som kom samtidig, må jeg si at dette var en lur ting å strikke.Ikke tok det lang tid, og passformen er upåklagelig.Jeg har brukt "ikkesåveldigmye" Celestial Merino fra Lucy Neatby ( jeg tror det er dette garnet...) Pinnenr 3 ( tror jeg) og jeg tror også at jeg strikket i største størrelse. Jeg tror tydeligvis mye her nå, men resultatet er iallefall dokumentert. Ferdig thermishermis.9 kommentarer:

Anita K sa...

Så fin den ble, jeg står foreløpig imot, og har ikke lagt opp til denne, men vet ikke hvor lenge det går nå :) Ha ei fin helg.

Jannicke sa...

Kjempeflott - skal strikke en slik jeg også (når jeg får tid...)
God helg - hilsen Jannicke

Tonemor sa...

Flott Thermis i nydelig farge! Ønsker deg en riktig trivelig helg!

Kelsina sa...

Flott thermis. God helg.

Baddie sa...

Den så herlig ut, spesielt med tanke på de kuldegradene som har vært her omkring i det siste. Har forresten litt garn igjen fra den garnpakken fra Strikkinnom, så lurer på hvor mye garn du brukte på halsen. Min vil i såfall bli en skikkelig sukkertøyhals, for har en litt annen fargekombinasjon. God helg!

totliii sa...

finfin thermis!

kjenner eg meg sjølv rett så er det ikkje så mange dagane til eg legg opp til ein slik ein sjølv... den er jo overalt! ;)

sol sa...

Den ble stilig - fine knapper og fine farger. Ha en god helg!

amylin sa...

Fin Thermis! Ha en fortsatt god helg!

Julia sa...

nej, hvor er den flot! hvor er du dygtig - og garnet er så smukt.