tirsdag 19. oktober 2010

Hipp Hagejakke

Hagejakke, kosejakke... Hipp hagejakke
(Jeg er litt ukonsentrert her- jeg har en 5- åring som har sunget: Og skjelvende hjerte det slår, over en så lang periode at det eneste som finnes i hodet mitt er - Skjelvende hjerte det slår)
Dette er jo inget skjelvende hjerte, men hipp hagejakke fra pickles, strikket i kitten mohair.
Veldig fornøyd, men ikke helt fortrolig med kanten... kanten krøller seg , men det skal den gjøre. For oss som er tekkelige overførtiåringen- savner knapper og knappehull... men jeg er omstillingsdyktig, og slått meg til ro med at jeg har da en eller annen nål som kan brukes, dersom knappeangsten gjør seg gjeldende.

Anyway, absolutt et hyggelig prosjekt som jeg trygt kan anbefale andre! Jakken veier skarve 270 g- det er jo ingenting! Med tanke på at jeg hadde 2 kg kitten mohair i grønn og brun- hva i alle dager skal jeg gjøre med resten?
Fakta:
Mønster: Hagejakke fra Pickles
Garn: Kitten mohair
Pnr: 4
Vekt: 270 g

Lagerreduksjon: 11515g+ 270g=11785g

6 kommentarer:

MirreVirre sa...

Den ble skikkelig fin! Spørs om jeg ikke må strikke en sånn en også... Jeg har jo bare tre plagg til meg selv på gang mener jeg, så hvofor ikke et til... Ha en fin fin dag! Savna deg i går asså!

sol sa...

Resten? Tja, det skulle vel holde til en 6-7 jakker i julegaver? Den ser uansett deilig ut, knapper eller ikke knapper ;)

gyldenkron sa...

Hva du skal gjøre med resten? Tja, du kan alltids sende det til meg ;)
Nydelig jakke, og jeg er enig, knapper må til.

Moan sa...

Det blir flott med nål, tror jeg!Eller hva med å strikke et belte til?
Fin ble den i allefall!

Nina sa...

Kjempeflogg jakke! Men ser problemet - det gikk jo lite garn! Mohaire er jo veldig lett! Kanskje lage en jakke til og gi vekk i julegave :) Den var i hvertfall nydelig!

Frk.Badegakk sa...

Åh! Den var kjempelekker selv om den var i mohair. (*Mohairvegrer*)
Tror jeg må notere meg denne bak øret altså. Skjønn!