tirsdag 29. juli 2008

Kaninbur





Her bor kaninene våre, to frøkner. Mannen har vært Mann, og bygget på kaninburet. Først var det bare den hvite delen, nybygget er dobbelt så stort, men noget mere luftig. Det at Mannen har bygget på kaninburet, er jo kjempeflott for kanindamene. En annen side av saken, er at kaninene har vel det mest kostbare oppholdsstedet i Drammen, om ikke i hele Buskerud. Og hvor oppholder så kaninene seg ? I den eldre delen...... ( men de begynner å bevege seg over i dansesalen- hvor de driver med "hvordan kaste stein når du er kanin" og " smaker stein godt?")

torsdag 24. juli 2008

Julisokkene



Julisokkene i sokkealongen på Hobbyboden. Herlig rosafarge og Siljagarn. Ullsokker er en stygg påminnelse om at det snart er barnehagetid, gummistøvler, høst, regn...
Måtte ha med litt "julijuli", bare fem måneder igjen..


onsdag 23. juli 2008

Toppen


Slik ser toppen ut på.

Tenkte jeg kunne forklare litt hvordan jeg har gjort dette...
Strikket etter mønsteret til Sophie frem til der den begynner med "kraven"og felte av. Så heklet jeg som angitt i Drops-oppskriften.
Avsluttet med å hekle rundt ermene.

Litt spent på valg av garn. Har
brukt helårsgarnet fra Stoff og Stil, og det har jeg absolutt ingen erfaring med (jooooo... jeg har strikket kjøkkenklut av det, og den har tålt det meste, fargen er nesten like fin etter kloring..)








Ferieshopping



Garnet Stripe fra Løvegarn. Mulig litt mye akryl for min smak, men fargen er så nydelig! Og passer perfekt til en "GreenDayVest"

Feriestrikk


Jeg har stoooore problemer med å få størrelsen riktig, utleggene riktig og mønsteret riktig. Skikkelig herkeprosjekt, men nå skal det bli ferdig! Jeg har rekt opp ørten ganger ( med tilhørende dobbelt antall ukvemsord), men tror jeg er på rett vei ( jeg MÅ være på rett vei- alternativ finnes ikke).

lørdag 19. juli 2008

To Topper




Her er begge...

Selvkomponert topp


Denne er litt sånn selvkomponert, iallefall satt sammen av to oppskrifter, denne og denne.

Jeg har brukt bomullsgarn, pinne nr 5 ( tror jeg).

Green Gable










Sånn!!! Her er Green Gable i ny utgave, endel mindre og veldig passende! Kjempefornøyd! Akkurat nå er den til tørk, spennende å se hvordan den har holdt seg i vask. Jeg strikker ikke en til!

tirsdag 1. juli 2008

Totalt uten bilder...

Har rettet på linken til little sisters dress... takk for at du så feilen, Anonym!!

Coming up soon- to topper..