tirsdag 29. juli 2008

Kaninbur

Her bor kaninene våre, to frøkner. Mannen har vært Mann, og bygget på kaninburet. Først var det bare den hvite delen, nybygget er dobbelt så stort, men noget mere luftig. Det at Mannen har bygget på kaninburet, er jo kjempeflott for kanindamene. En annen side av saken, er at kaninene har vel det mest kostbare oppholdsstedet i Drammen, om ikke i hele Buskerud. Og hvor oppholder så kaninene seg ? I den eldre delen...... ( men de begynner å bevege seg over i dansesalen- hvor de driver med "hvordan kaste stein når du er kanin" og " smaker stein godt?")

5 kommentarer:

Eva sa...

Byens heldigste frøkner! :) Og seriøst: jeg tror jammen meg de har større leilighet enn meg! ;)

Marita sa...

Flott kaninbur. De finner seg nok til rette i den nye delen også etterhvert, husk det lukter fremmed for dem ennå.
Gratulerer så masse med dagen. Håper du får en flott dag!

Frk.Badegakk sa...

Så herlig kaninbur. Blir så lykkelig inni meg når jeg ser at sånne små yndigheter har godt med plass. Altfor ofte ser jeg kaniner i bittesmå bur og det er jo ikke noe stas...

Vil ha både kaniner og høner etterhvert, men først skal jeg ha råd til å bygge fine store hus med plenty uteplass (overbygd sånn at ikke hauken tar dem).

Flott bygg!=D

Anonym sa...

Heisann. En helgeklem på veg til deg, fra meg. Denne gjelder også neste helg, for da er eg på Santorini og kjem ikkje innom på besøk til deg :) Gratulerer med dagen din i går :)
Klem fra Ronille

malla-b sa...

Dette var kjeempefint, vår spring på altanen vår, men får berre være der når vi er der. Dette såg kjempefint ut.