onsdag 31. desember 2008

Muscari socks

Bare for å vise strikkepinnene først- jeg brukte bambuspinner i #2. De var pene, rette og fem stykker. Det skulle ikke mange maskene til før de begynte å vri seg i alle retninger, og rett etter oppstart ga en av de opp- den knakk!!! Og sønnene brukte restene til tannpirker... Nuvel, min mor hadde da et sett med pinnestørrelse nr 2, og den ene hjelperen er like rett og rak etter nesten en sokk. Angående konklusjon til dette, må jeg bare henvise til bildet- det skal vel tale for seg selv... Men, her er iallefall det ferdige resultat! Garnet er fra 123knit. Dette er et 100 gr nøste, og jeg har litt garn igjen av nøstet, ikke mye, men litt.
Hælen er jeg temmelig stolt av, og tusen takk ToneM., for god hjelp!!

Mønsteret heter Muscari socks, strikket på pnr 2, garn fra 123knit.


8 kommentarer:

Marianne G sa...

Knallfine sokker. Er enig i at hælen ble veldig flott.
Ønsker deg og dine ett riktig Godt Nytt År

Bergir sa...

Kjempefine sokker, hælen så spesielt fin ut! Godt nyttår!

sissels sa...

Flotte sokker du har strikket her, men jeg vet ikke om jeg kan si det samme om strikkepinnene.
Ønsker deg og dine ett riktig godt nyttår.

Babben sa...

Så flotte sokkene dine ble! og grattis med fine hælfellinger. Jeg strever litt med denne typen hæl-felling men det er jo litt artig å lære seg litt nytt også!

pepperkverna sa...

Veldig fine sokker.

lise sa...

Flotte sokker, og for en herlig kjole her under, rett og slett nydelig!

Trude sin hobbyverden sa...

Det ligger en hilsen til deg i bloggen min

disa sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫