fredag 4. januar 2008

Januarluen- knitalong


Strikket i Faerytale, brukte litt over et nøste. Men jeg har strikket den litt større enn mønsteret tilsier..... Baggy... Og dette var mitt bidrag til luealongen på Hobbyboden!!
Takk også til Postmann Pat, som velvillig har stilt som modell..

7 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann. Ja eg sitter her og tørker snørr, hodet er fyllt med bomull og kroppen er nærmest gått i streik. Mannen er på jobb i Danmark, ute er det opplett men litt surt, så ja, denne helga skal tilbringast innendørs med Januar-lua :) Lykke til med sokkene og god bedring.
Klem fra Ronille

Virtuella sa...

Hei og takk for besøk.
Jeg har strikket en calorimetri av det Opalnøstet og så tok jeg resten og delte i to. Så lenge sokkene er tå opp er det bare å strikke til en går tom for garn. Stort sett går det to par damesokker på et nøste, eller et par herresokker og et par barnesokker.
Fellingen jeg har brukt er den Elizabet Zimmermanmetoden som hun anbefaler i mønsteret, skal legge inn link i teksten på blogginnlegget mitt, det kan jo være det er flere som lurer på det samme.
Ha en fin søndag!

Virtuella sa...

*fnis*

Linn Regine sa...

Så fin den januarluen din ble :) Er selv ferdig med min og allerede i gang med lue to..Blir spennende å se hvilken lue vi skal strikke i februar :) Ha en fortsatt flott søndag :)

lises sa...

Luen ble kjempefin i fearytale!

gurin sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
gurin sa...

Så flott lue du har strikket, selv! ;o) Faerytale var et herlig garn - og så drøyt! jeg kjøpte to nøster, og begynte jo også på nr 2, men hadde klart meg fint med ett. Hvilke pinner brukte du? jeg brukte 3, 4 og 4,5. Men den ble rett og slett alt for stor for hun som hadde "bestilt" den, så nå ligger den og venter på en ny eier...:)