tirsdag 29. september 2009

Green day vest

Så er den ferdig- greendayvesten min. Mitt bidrag til plaggpåplagg alongen på Hobbyboden. Denne er strikket i Stripe fra Hjertegarn. 60 % akryl og 40 % ull- ikke akkurat mitt førstevalg, men det var noe med fargene som tiltalte meg veldig. Garnet har ligget på vent ca ett år- det ble innkjøpt i Hanstholm i Danmark under fjorårets sommerferie Jeg har forlenget vrangborden en god del i forhold til oppskriften. Jeg har strikket den en gang før, da etter oppskriften, og den ble veldig snuppete.


Fargen er mest korrekt på utebildene. Innebildene er tatt etter at jeg strikket rundt ermene for gang nr 2. Minimal synlig forskjell, men vesten sitter bedre.

Fiiine vesten!




Takk for besøket og velkommen tilbake!


torsdag 3. september 2009

Tøffelcape

Denne gangen i Cascade Eco Wool. Dette er i og for seg gjenbruk- green day vesten

eksisterer ikke mer, men har gjenoppstått som en tøffelcape. Garnet er fra Nyhetsklubben hos Strikk Innom. Dette var et nøste på 250 g, jeg har brukt så og si alt- det er igjen en liten ball, men jeg har ikke heklet hempen ennå. Ikke har jeg funnet riktig knapp heller. Moment har sin vest uten knapp, og det ser veldig flott ut. Jeg kan jo også
bare bruke en flott nål.


Jeg syns denne er blitt skikkelig lekker og gleder meg til å ta den i bruk.
Tøffelcapen finnes i et vedlegg til Hendes Verden nr 9/2009 ( tror jeg). Jeg bestilte bladet fra leverandøren, og det fungerte fint.


Ha en flott dag!