lørdag 22. desember 2007

Årets siste innlegg!!

God jul og godt nyttår!

onsdag 19. desember 2007

Hemmelig venn hobbyboden


Se her da, det kan ikke være mulig å få så flotte pakker!! Sjokoladen tok den yngre garden seg av, nå skal jeg strikke sokker ( jeg holdt på å kjøpe tilsvarende garn, så dette er midt i blinken!)

Ny vott


Dette er forsettelsen på en vott som jeg begynte på for en stund siden. Forsøk nr 1 strandet fullstendig, dette er forsøk 2. Litt mer fornøyd, størrelsen er regulert fra størrelse kjempestor til størrelse passe ( bare bittelittminimalt for stor ). Til info: Jeg har begynt på vott nr 2.

Hemmelig venn hobbyforum


FLOTT GAVE!!!

Ferdige votter


Helt ferdig og klare til bruk ( riktignok ikke beregnet til tastaturbruk..)

tirsdag 18. desember 2007

Mine sokker



Disse har en form for spiralmønster.

Strikket i Siljagarn.

Piratsokker



...strikket i Idagarn. Mønsteret gjør at de er litt trange å få på foten, men tøffe....

fredag 14. desember 2007

Englemaskesjal


Heklet i mohair garn fra Stoff og stil. Garnet var veldig "klengete", men sjalet er blitt mykt og deilig!

Piratlue


Dette er strikket i Idagarn på pnr 3. Har endret litt på mønsteret for å få det til å passe med garn og slikt. Men det har iallefall blitt en lue som ikke klør og varmer ørene!

Kaunisjal



Da er det endelig ferdig! Mønsteret er fra "Greetings from knit cafe". Det er benyttet en "Picotoppleggsmetode". Og den kan lages som følger:
Legg opp 3 masker, fell av 2 m, flytt m tilbake til venstre pinne. Dette er en picot. Fortsett som følger*legg opp 2 m, fell av 2 m, flytt masken tilbake til *
Når du har gjort dette nok antall ganger, er det bare å plukke opp maskene igjen. Ny måte for meg, men fint, å jadda.

Sjal i Mohair Lux


Jeg fant ut av mønsteret, med god hjelp av Liv-Toril!!! Hullmønsteret består av ett kast, to rett sammen. Cluet er at på to rett sammen skal kastet være bakerst, hvis ikke blir resultatet helt anderledes! Jeg har brukt pnr 9. Dette blir bare så flott!!!

Anne-Stines vott


Dette er et mønster fra "Votteboken" av Anne-Stine & Lillill Thuve. Mønsteret heter Annes- Stines vott. Jeg har brukt finull fra Rauma og kaunigarn. Er naturligvis ikke helt ferdig....